Шоколадов кейк с червено цвекло
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
10.01.2020 Според мен захарта е много, сложих половин чаша и стана страхотен!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
03.10.2018 Използвах 170гр кафява захар, 120гр масло (но следващия път бих намалила количеството!) и около 100гр сумарно брашно от двата вида - винаги приготвям сладките с точни грамажи, а чашите и лъжиците определено ме объркват :) Блондито се получи много вкусно!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
07.09.2013 Наистина страхотна рецепта :) Браво
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Направих този сладкиш.Пекох го без вентилатор,на 180 градуса,за 30мин.Наистина е много вкусен.Благодаря за точната рецепта.Вие сте истински професионалисти.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Много е вкусен, но ми се струва, че не му трябва печене с вентилатор, тъй като го изсуши.Въпреки това, вкуса е страхотен.
|
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...