Шоколадов кейк с червено цвекло
Лора и Стоян
1/2 ч.ч. бяло брашно 1/2 ч. ч. пълнозърнесто брашно 2 яйца 1 ч. ч. кафява захар 6 с. л. краве масло 100 г черен шоколад 50 г орехи 1 ванилия 1/2 ч. л. бакпулвер 1/3 ч. л. сол |
5. |
Изпрати
лично съобщение |
10.01.2020 Според мен захарта е много, сложих половин чаша и стана страхотен!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
03.10.2018 Използвах 170гр кафява захар, 120гр масло (но следващия път бих намалила количеството!) и около 100гр сумарно брашно от двата вида - винаги приготвям сладките с точни грамажи, а чашите и лъжиците определено ме объркват :) Блондито се получи много вкусно!
| ![]() |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
07.09.2013 Наистина страхотна рецепта :) Браво
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Направих този сладкиш.Пекох го без вентилатор,на 180 градуса,за 30мин.Наистина е много вкусен.Благодаря за точната рецепта.Вие сте истински професионалисти.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Много е вкусен, но ми се струва, че не му трябва печене с вентилатор, тъй като го изсуши.Въпреки това, вкуса е страхотен.
|
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...
В дните, в които трябва да сме отговорни и да останем вкъщи, Лора и Стоян...