Великденска агнешка супа топчета
Лора и Стоян
500 г моркови 2 картофа 1 авокадо 3-4 колелца джинджифил 2-3 стръка пресен лук 4 с. л. олио 1 с. л. гранулирана универсална подправка лимонов сок за намазване на авокадото |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...