"Чедър" супа с кашкавал

Източник: Бон Апети
Дата: 28.03.2003
 
Необходими продукти:
500 мл пилешки бульон
200 мл прясно мляко
250-300 г кашкавал
50 мл уиски
30 г масло
2 глави лук
2 с. л. брашно
сол и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Лукът се нарязва на едри кубчета и се задушава в маслото. Прибавя се брашното и когато се сгъсти, се разрежда с бульона и млякото. Кипва се, ври 2 минути и се оттегля от котлона.
2
Кашкавалът се настъргва, изсипва се в супата и се бърка, докато се разтопи. Налива се уискито, подправя се със сол и черен пипер на вкус и е готово за сервиране.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


103 ДУШИ ОНЛАЙН
Gospodespasitel се регистрира в сайта.
v.nikovva се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Студена зелена супа
Бон Апети коментира рецептата Ягодов оцет
Бон Апети коментира рецептата Ягодов трайфъл
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: