Флен от червено цвекло, фенел и тофу
Лора и Стоян
500 г тиква тип 2 с. л. олио 2 с. л. соев сос 5-6 печурки 10 бр. бадеми 1 ч. л. босилек 1 ч. л. червена къри паста (1 ч. л. къри на прах) 2 с. л. кокосови стърготини 3 с. л. олио 1 кубче пилешки бульон със зеленчуци 2 скилидки чесън 100 мл готварска сметана пресен лук за поръсване |
В навечерието сме на най-чаканите, най-магичните и най-вълнуващи празници в годината - Бъдни вечер, Коледа...
Дори и най-изобретателните кулинари понякога имат нужда от идеи за бърза семейна вечеря или пък...
Зашеметяващи са сергиите по пазарите през есента! Претрупани от свежи сезонни плодове и зеленчуци, те...
Първите пожълтели листа вече са факт. Все още е слънчево, но всички добре знаем, че...
Всеки има различна причина да обича лятото повече от другите сезони - морето, ваканцията, планината,...