Хляб с кашкавал и салам „Пеперони“
Лора и Стоян
17. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 09.05.2015 Правим си ги вече много пъти, много са вкусни. Тук сме ги комбинирали със крем супа от червена леща + нахут :)
|
16. |
Изпрати
лично съобщение |
10.03.2015 Станаха вкусни и мекички. Много хубава рецепта!
|
15. |
Изпрати
лично съобщение |
09.02.2015 Много са вкусни , редовно ги правя
|
14. |
Изпрати
лично съобщение |
30.01.2015 Станаха страхотни, трябва да се правят на бавен огън.
|
13. |
Изпрати
лично съобщение |
29.12.2014 вкусно!
|
Чаша чешмяна вода с кафето в заведение е въпрос на гостоприемство в Европа. У нас...
Много е приятно да се правят летните селекции с вина. Не защото не обичаме зимните...
Да видим Кейт Мидълтън в кухнята, улисана в приготвянето на сладки печива, е събитие, което...
Пълнените гъби са перфектно предястие за гости. Хем са лесни за приготвяне, хем можем да развихрим фантазията...
Толкова сме свикнали морковите да са оранжеви на цвят, че почти не бихме могли да...