Хляб с кашкавал и салам „Пеперони“
Лора и Стоян
17. |
Изпрати
лично съобщение |
09.05.2015 Правим си ги вече много пъти, много са вкусни. Тук сме ги комбинирали със крем супа от червена леща + нахут :)
|
16. |
Изпрати
лично съобщение |
10.03.2015 Станаха вкусни и мекички. Много хубава рецепта!
|
15. |
Изпрати
лично съобщение |
09.02.2015 Много са вкусни , редовно ги правя
|
14. |
Изпрати
лично съобщение |
30.01.2015 Станаха страхотни, трябва да се правят на бавен огън.
|
13. |
Изпрати
лично съобщение |
29.12.2014 вкусно!
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...