Лозови сарми със сирене на скара
Лора и Стоян
4 домата 2-3 с. л. зехтин листата от 2 клонки риган 5 листа босилек 1 скилидка чесън 2-3 филета аншоа зехтин за намазване средата на 2 филии хляб 1/4 връзка магданоз 2 патладжана 2 с. л. пастет от маслини |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...