Следколедна пастърма по гърбовски
Лора и Стоян
500 г червено цвекло 1/2 ч. л. захар 2 ч. л. горчица сокът от 1/2 лимон 1 с. л. портокалова кора 2 с. л. балсамов оцет 1 стрък пресен лук 60 г лешници 120 мл зехтин 200 мл портокалов сок 1-2 стръка магданоз 1 щипка мащерка 1 с. л. зехтин 3 с. л. кисело мляко 100 г френско козе сирене рукула и чери домати за украса 1 с. л. зехтин сол |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...