Орехов айвар

Атанасовден
Източник: Бон Апети
Дата: 18.01.2008

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
500 г печени червени чушки
500 г печени патладжани
60 г смлени орехови ядки
2-3 скилидки чесън
1 глава лук
4-5 стръка магданоз
4 с. л. олио
1 ч. л. ябълков оцет


Начин на приготвяне:
1
Орехов айвар
Нарязаният наситно лук се задушава в олиото.
2
Орехов айвар 2
Чесънът, чушките, предварително изпечените орехови ядки и патладжанът се смилат в блендер.
3
Орехов айвар 3
Прибавят се солта, магданозът, лукът и оцетът, като продължава да се мели. Ястието се сервира охладено.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Еклер коментира рецептата Уелски кехлибарен пудинг
Mandarina Brauswetter коментира рецептата „Щи“ с кисело зеле
vem89 коментира рецептата Фъч
sisi_ml се регистрира в сайта.
Elya Ahmed се регистрира в сайта.
Luba Ivanova коментира рецептата Овчарски пай
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: