Пролетно ризото
Нашите кулинари





| 2. |
Изпрати
лично съобщение |
26.11.2013 голяма импровизация се получи с оформянето на топченцата :)
|
| 1. |
Изпрати
лично съобщение |
17.08.2013 Не че не са вкусни, но отнемат много време и са пипкави. Освен това ми се наложи да сложа още доста брашно за да се получи тесто което е лесно за оформяне и не лепне. Доматения сос е класически и подхоящ за всякаква паста.
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...