Таханови кифлички
Лора и Стоян
![]() |
за карамела: 1/3 ч. ч. кафява захар (може и бяла) 50 г масло | за тестото: 1 яйце 1/2 ч. ч. краве масло (разтопено) 3/4 ч. ч. захар 1 1/2 ч. ч. брашно 1 ч. ч. прясно мляко 1 бакпулвер 5 прахчета ванилия (или 1 ампула) 1 щипка сол | за гарниране: 1 консерва ананас (на шайби) коктейлни черешки (или череши от сладко или от ком |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...