Обезкостяване на агнешка плешка

Дата: 05.05.2015
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 агнешка плешка с ребра (2 кг) 

Начин на приготвяне:
1
Обезкостяване на агнешка плешкаПърво се отстранява джоланчето.
2
Обезкостяване на агнешка плешка 2След това, от горната страна на плешката, близо до ребрата, се прави прорез, така че да се получи джоб. Ребрата се отделят.
3
Обезкостяване на агнешка плешка 3Костта на лопатката се отстранява внимателно с остър нож.
4
Обезкостяване на агнешка плешка 4Накрая трябва да се получи цяло обезкостено парче месо.



Съвет:
Ако няма да използвате месото, за приготвянето на руло, направете прореза до края на плешката и напълнете получения отвор с плънка по ваш вкус.

Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

09.05.2015
искрено ви благодаря :)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Meglena Lazarova коментира рецептата Шоколадов мус
ani_borisowa коментира рецептата Панирани миди с млечен сос
Ruslan Dimov коментира рецептата Баба Гануш с бял шоколад
Веселина Ковачева се регистрира в сайта.
Bettyna Venkova публикува рецептата Ябълкови кнедли
таня кралева се регистрира в сайта.
Тодор Папучаров се регистрира в сайта.
Гергана Николова-Каспарян се регистрира в сайта.
Mariya Georgieva Hristeva се регистрира в сайта.
Mihaela Zaneva публикува рецептата Мъфини с банан и касис
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта