Охлюви с праскови и маскарпоне

Дата: 17.08.2018
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
8 точени кори
4 праскови
250 г сирене „Маскарпоне“
125 г краве масло
80 г мед
10 г бурбонска ванилова захар
1/4 ч. л. семена кориандър
захар за поръсване
 

Начин на приготвяне:
1
Охлюви с праскови и маскарпонеПрасковите се режат на тънко.
2
Охлюви с праскови и маскарпоне 2Маскарпонето се смесва с меда, ваниловата захар и счуканите семена кориандър.
3
Охлюви с праскови и маскарпоне 3Четири броя точени кори се поставят една върху друга, като се мажат с разтопено масло.
4
Охлюви с праскови и маскарпоне 4Режат се на 6 ленти по дължина.
5
Охлюви с праскови и маскарпоне 5Всяка лента се маже с крема от маскарпоне, отгоре се подреждат плодовете.
6
Охлюви с праскови и маскарпоне 6Завиват се охлюви.
7
Охлюви с праскови и маскарпоне 7Подреждат се с отвора нагоре в дупките на форми за мъфини.
8
Охлюви с праскови и маскарпоне 8Пекат се около 15 минути в загрята на 200 градуса фурна, с вентилатор.
9
Охлюви с праскови и маскарпоне 9Охлаждат се и се поднасят, поръсени с пудра захар.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

28.08.2018
Пеках ги във фурна без вентилатор за 20мин. Използвах 2/3 от количеството масло и въпреки това станаха мазни. Другият път ще използвам 1/2 от количеството. Вкусни са!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Тянка Делчева се регистрира в сайта.
Ваня Манова се регистрира в сайта.
Валентина Георгиева се регистрира в сайта.
Slaveto Popova се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Мъфини с боровинки
Вяра коментира рецептата Винен кебап с бял ориз
Elka Spiridonova коментира рецептата Запечен боб
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта