Пица с кисело зеле и наденици
Лора и Стоян
![]() |
300 г брашно 150 мл хладка вода 1/2 кубче мая 50 г орехови ядки 50 г стафиди 1 с. л. кафява захар 1 с. л. орехово масло 1 ч. л. сол олио за намазване |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...