Паста "Опера"
Лора и Стоян
5 яйца 1 пакетче ванилия 1 компот от вишни 200-250 г цедено кисело мляко 100 г натурално царевично нишесте (пшенично) 20 мл ром 1-2 ч. л. захар за орехите 250 г орехи 250 г захар пудра захар на вкус |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...