Гофрети "Лиеж"
Лора и Стоян
4 яйца 2 яйца 70 мл вода 200 г захар 200 г краве масло 150 мл сметана 200 г шоколадов кувертюр 25 г брашно 25 г краве масло 125 г бадеми 150 г захар 1 1/2 с. л. разтворимо кафе |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...