Свинско бонфиле, пълнено с гъши дроб и ябълки
Лора и Стоян
![]() |
50 г орехови ядки 50 г белено тиквено семе 1 малка глава червен лук 1 скилидка чесън 3 стръка копър 3 стръка магданоз сокът от 1 лимон 2 с. л. балсамов оцет 3 с. л. зехтин |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...