Месни хапки със зелена гарнитура
Лора и Стоян
![]() |
250 г ориз 200 г бекон 2–3 стръка пресен лук 100 г гъби 1 с. л. „Пармезан” 50 г краве масло 50 мл соев сос сол и черен пипер на вкус |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
23.07.2015 много е вкусно !!! Благодаря за рецептата !! :)
| ![]() |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
07.05.2015 Уникална рецепта! Единственото ми предложение е да се свари оризът в бульон - гъбен, зеленчуков или пилешки.
| ![]() |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
17.11.2014 Стана добре.Малко ориза ми се превари,но ще го оправим другият път.
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...