Месни хапки със зелена гарнитура

Дата: 14.09.2009
Източник: Бон Апети
Месни хапки със зелена гарнитура
 
Необходими продукти:
400 г готови свински хапки (или пилешки)
300 г замразен грах (или стерилизиран)
300 г замразен зелен фасул (или стерилизиран)
100 г краве масло (или зехтин)
олио за пържене
 

Начин на приготвяне:
1
Месни хапки със зелена гарнитураОлиото се загрява в подходящ за пържене съд. Зеленчуците се размразяват в микровълнова фурна или в хладка вода. Когато олиото е достатъчно загрято, хапките се изпържват. Изваждат се върху салфетка, за да се отцеди излишната мазнина.
2
Месни хапки със зелена гарнитура 2Зеленчуците се задушават в отделен тиган със сгорещеното масло или зехтина.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Тамара Чолакова се регистрира в сайта.
Надя коментира рецептата Шведска бадемова торта
Надя Севова се регистрира в сайта.
Hrisi Peeva се регистрира в сайта.
Петя Миновска се регистрира в сайта.
Maria Boyadjieva се регистрира в сайта.
Иванка Попова1122 коментира рецептата Пиле „Маринара“
Kali Milcheva коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
зоя коментира рецептата Морковена торта с уиски
зоя коментира рецептата Морковена торта с уиски
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта