Испанска паеля
Лора и Стоян
![]() |
400 г готови свински хапки (или пилешки) 300 г замразен грах (или стерилизиран) 300 г замразен зелен фасул (или стерилизиран) 100 г краве масло (или зехтин) олио за пържене |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
24.01.2021 Това е много яка рецепта
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...