Сьомга на скара

Източник: Бон Апети
Дата: 10.09.2009
Сьомга на скара
 
Необходими продукти:
4 филета или котлета сьомга (800 г)
1 лайм за украса
сол и черен пипер на вкус
1/2 връзка магданоз
3–4 стръка риган
3–4 листа босилек
4 с. л. зехтин
1 с. л. балсамов оцет



Начин на приготвяне:
1
Рибата се овкусява със сол и черен пипер.
2
Подправките за билковата смес се наситняват и се смесват в купа със зехтина и оцета.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

23.04.2015
Маринатата е страхотна! Аз добавих обаче и соев сос и не сложих сол, тъй като соевия сос е достатъчно солен. На снимката изглежда малко повече препекан котлета, но всъщност беше супер ( май скарата е за смяна :) ).
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


131 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: