Сьомга на скара
Лора и Стоян
![]() |
4 пъстърви (1–1,2 кг) 2 стръка пресен розмарин 2 стръка пресен риган 2 стръка пресен босилек 1 лимон сол и черен пипер на вкус 4 с. л. зехтин 8 листа салвия 200 г прошуто (или друг вид шунка) 2 стръка мащерка |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...