Руло с пиле и карфиол
Лора и Стоян
![]() |
месото от 1 пиле 2-3 щипки риган 1/2 ч. л. куркума 1 стрък целина 1 кубче гъбен бульон 2-3 с. л. зехтин 1 голяма глава кромид лук 2 червени чушки 150-200 г грах 200 г ориз сол и черен пипер на вкус |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
17.09.2015 Много хубаво стана,добавих и цели маслини .
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...