Овнешка плешка с булгур, увита в лапад
Лора и Стоян
![]() |
500 г карфиол 250 г пилешки гърди 2-3 с. л. майонеза 1 червена чушка 1 шепа обезкостени маслини 1/2 ч. л. сос “Уорчестър” 3 яйца 3 с. л. брашно |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...