Карфиолени кюфтета
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.2013 Любима рецепта !
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
11.10.2013 страхотна рецепта
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
10.10.2013 Много оригинално предложение!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
18.04.2014 Замислям се за Великден дали да не я направя със сезонна зеления (лапад, кислец, спанак) + сирене и яйца?!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
10.10.2013 За по бърз вариант ще използвам домашна лютеница едро смляна, направена със същите продукти за соса.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...