Касуле
Нашите кулинари





| 5. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 06.04.2023 ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Е МЕСОТО ДА СЕ ВЪРЖЕ С КОНЕЦ ПРЕДИ ПРИГОТВЯНЕ, ЗА ДА НЕ СЕ РАЗПАДНЕ ДО КРАЯ НА ГОТВЕНЕТО
|
| 4. |
Изпрати
лично съобщение |
30.12.2020 Много добре! Пригитвих с ризото миланезе и полента отделно. Следващия път може да пробвам без бекон. Гремолатата е направих с лимони Майер. А за който, сосът е мазен има начини и уреди дори , да се отдели мазнината.
|
| 3. |
Изпрати
лично съобщение |
07.11.2019 Няма човек на света, който да не обича Осо буко. А с гремолатата е още по-вкусно!
|
| 2. |
Изпрати
лично съобщение |
01.01.2017 Ужасно мазно стана, изхвърлих целия сос. Като цяло доста небалансирана рецепта.
|
| 1. |
Изпрати
лично съобщение |
21.10.2013 Интересен вкус,месото стана страхотно.
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...