Касуле
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
06.04.2023 ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Е МЕСОТО ДА СЕ ВЪРЖЕ С КОНЕЦ ПРЕДИ ПРИГОТВЯНЕ, ЗА ДА НЕ СЕ РАЗПАДНЕ ДО КРАЯ НА ГОТВЕНЕТО
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
30.12.2020 Много добре! Пригитвих с ризото миланезе и полента отделно. Следващия път може да пробвам без бекон. Гремолатата е направих с лимони Майер. А за който, сосът е мазен има начини и уреди дори , да се отдели мазнината.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
07.11.2019 Няма човек на света, който да не обича Осо буко. А с гремолатата е още по-вкусно!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
01.01.2017 Ужасно мазно стана, изхвърлих целия сос. Като цяло доста небалансирана рецепта.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
21.10.2013 Интересен вкус,месото стана страхотно.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...