Баница с овесени трици
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
18.02.2017 Правих тези крекери като част от менюто за рождения ми ден. Станаха страхотни - хрупкави и леки. Ние ги мазахме с хумус за още по-голям разкош, но и самостоятелно са много вкусни.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
23.07.2014 Направих ги с кашкавал вместо чедър. В момента се пекат
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
17.05.2014 Аз не успях да ги направя на кръгчета, за това ги изпекох и после ги нарязах.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
03.04.2014 Любими са ми! Понякога слагам обикновен кашкавал и пак стават толкова вкусни!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
02.11.2013 Хрупкави,здравословни,наслада за небцето,опитайте
|
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...