Пърленки с кашкавал и сирене
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
04.10.2013 Апетитно и ароматно, експлозия от вкусове и аромати. Страхотна рецепта от текс-мекс кухнята :) И как да не я пробва човек, особено, ако водещите на Бон апети са я направили по негово желание :) Впрочем трябва да продължите да угаждате на зрителите с кулинарните им прищевки, някак си по - вдъхновяващо е :)
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...