Чимичанга
Лора и Стоян
9. |
Изпрати
лично съобщение |
04.08.2019 Приготвям ги вече няколко пъти. Според мен, доматения сос трябва да е поне 600 грама. А кашкавала го слагам 10 минути преди края на печенето.
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
27.09.2018 Отдавна си търся рецепта за канелони и вече я открих!
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
22.03.2018 Станаха страхотни :)
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
09.12.2016 Много вкусна манджичка се получи! Вече е в Любими.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
21.11.2016 Уникално вкусни, влизат в категория Любими
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...