Десерт с бишкоти и маскарпоне
Лора и Стоян
9. |
Изпрати
лично съобщение |
09.11.2014 При мен се получи доста гъста смес която дори не можеш да разбъркам и трябваше да добавя около 1чаша вода за да се получи сместа за мъфините. В момента се пекът и се надявам да се получат и да са вкусни.
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
08.11.2014 На тази рецепта нещо не и е наред. Буквално изхвърлих кулинарното си творение... Не зная може и аз да съм объркала нещо, а уж всичко следвах. Дано при другите да не се получава като при мен.
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
07.02.2015 Съжалявам че ще го кажа, но мъфините ги направих с голямо желание и накрая се получиха сухи и трябваше да ги извърля.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
06.04.2014 Много са вкусни, нямат грам мазнина, а и плънката може да е различна според сезона. Аз добавих малко тахан за разкош и между другото на мен ми пое 500гр. брашно+овесени ядки+трици, а не 600гр., както е по рецепта, но това може и да се дължи на вида брашно.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
30.03.2014 Дида Димитрова, аз проблем няма :) вкусно и изящно не знам дали сътворявам, но имам смелост и желание да споделям рецепти, за разлика от Вас ;) и не си позволявам да правя подобни коментари, а да подкрепям всички останали експериментатори като мен :) тук сме за да се забавляваме и черпим идеи
Бубба, танкс :)
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...