Палачинките на Гошко

Източник: Бон Апети
Дата: 15.09.2004
Палачинките на Гошко
 
Необходими продукти:
2 яйца
50 г масло
100-200 г гъби
200 г топено сирене
150 г пушено свинско филе
1 пилешко бутче
масло за намасляване
10-12 с. л. брашно
300 мл прясно мляко
1/2 връзка магданоз


Начин на приготвяне:
1
Палачинките на Гошко
Пилешкото бутче се сварява и след като се охлади, се обезкостява и се нарязва на парчета. Шунката и топеното сирене се нарязват на ивици, гъбите – на филийки.
2
Палачинките на Гошко 2
Пилето се запържва в тиган с предварително разтопеното масло. След минута се изсипват гъбите и пушеното свинско филе. Пържи се, докато се зачервят. Поръсва се с магданоза и солта.
3
Палачинките на Гошко 3
Яйцата се разбиват в дълбока купа. Налива се млякото, постепенно се добавя брашното и се разбива, докато стане хомогенна смес.
4
Палачинките на Гошко 4
Палачинките се изпичат в намаслен тиган.
5
Палачинките на Гошко 5
Върху готовите палачинки се разпределят плънката и топеното сирене. Палачинките се завиват и поднасят.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:



Krasimira Ivanova се регистрира в сайта.
Rajna Peeva се регистрира в сайта.
Evtedi коментира рецептата Бяла торта „Гараш“
Neli Dimitrova се регистрира в сайта.
Maya Bistrina се регистрира в сайта.
Ognjan Tsankov се регистрира в сайта.
Иво Бораджиев се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: