Забулени яйца със сос от печени домати
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
01.10.2017 Благодаря за отговора, Анна, и аз така си помислих, но за всеки случай ще намажа със зехтин тиквичките преди да ги запека и когато приготвя ястието ще дотичам тук да се похваля. )))
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
01.10.2017 Звездица, предполагам, че е въпрос на вкус ☺️. Що се отнася до мазнината е по-скоро пропуск, но не фатален, все пак в ориза има енентал, който добавя мазнина към ястието.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
01.10.2017 Интересна рецепта, красиво изглеждаща, но чак пък толкова постна.... Дори тиквичките не се мажат със зехтин преди изпичане? Пропуск ли е липсата на мазнина, или съзнателно търсен ефект?
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
31.07.2017 Чудесна идея!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
24.06.2017 Чудесна рецепта!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...