Крем супа със зеленчуци и маслинови брускети
Нашите кулинари
        
        




| 5. | 
                     Изпрати 
                лично съобщение  | 
                01.10.2017 Благодаря за отговора, Анна, и аз така си помислих, но за всеки случай ще намажа със зехтин тиквичките преди да ги запека и когато приготвя ястието ще дотичам тук да се похваля. ))) 
                 | 
| 4. | 
                     Изпрати 
                лично съобщение  | 
                01.10.2017 Звездица, предполагам, че е въпрос на вкус ☺️. Що се отнася до мазнината е по-скоро пропуск, но не фатален, все пак в ориза има енентал, който добавя мазнина към ястието. 
                 | 
| 3. | 
                     Изпрати 
                лично съобщение  | 
                01.10.2017 Интересна рецепта, красиво изглеждаща, но чак пък толкова постна....  Дори тиквичките не се мажат със зехтин преди изпичане? Пропуск ли е липсата на мазнина, или съзнателно търсен ефект? 
                 | 
| 2. | 
                     Изпрати 
                лично съобщение  | 
                31.07.2017 Чудесна идея! 
                 | 
| 1. | 
                     Изпрати 
                лично съобщение  | 
                24.06.2017 Чудесна рецепта! 
                 | 

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...