Пълнена плескавица

Гост: Д. Станкович
Източник: Бон Апети
Дата: 06.04.2002
Пълнена плескавица
 
Необходими продукти:
1 кг телешка кайма
300 г бекон
300 г кашкавал
1 с. л. вегета
черен и лют пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Пълнена плескавица
Беконът и кашкавалът се нарязват на малки кубчета. Каймата се омесва с вегета, черен и лют пипер на вкус.
2
Пълнена плескавица 2
Разстила се кръг от кайма с дебелина 1-2 см, поставя се плънка и се оформя голямо кюфте.
3
Пълнена плескавица 3
Плескавицата се изпича на скара от двете страни.

Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

04.03.2022
Супер, може да се сложи и червена или зелена чушка и лук!
1.
Изпрати
лично съобщение

26.11.2015
Обожавам!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


T. T. коментира рецептата Мус от тиква с орехово тофе
AniIvanova се регистрира в сайта.
milenka коментира рецептата Френски багети
Николай се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: