Пълнени тиквички с моцарела
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
28.05.2021 Много приятна и вкусна рецепта! Аз добавих и малко пресен лук и стана много свежо.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
28.07.2014 Подходящи са за лек и диетичен летен обяд, като добавка към таратор плюс риба или месо.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
28.07.2014 Препоръчвам да се пекат на най-ниското ниво на фурната. Също преди поднасяне е добре да изстинат напълно иначе може да се разпаднат.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
18.07.2014 Уникална рецепта,миналото лято съм я правила ,след някой ден,като узреят доматите ,ще е сготвя отново.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
15.08.2013 Благодаря за рецептата, много са вкусни доматите! :)
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...