Спагети с червено цвекло
Лора и Стоян
1,5 кг картофи (средно големи) 100 г сурови бадеми 70 г маслини „Каламата“ (без костилки) 50 г сушени домати 30 мл зехтин (+ за намазване) 1 ч. л. червен пипер 1/2 ч. л. сух чесън сол и черен пипер на вкус рукола за поднасяне |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.03.2016 Пълнежът е супер, може и на филия да се намаже.
|
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...