Зелева супа с картофи и сирене
Лора и Стоян
4 обезкостени свински котлета 2 яйца галета и брашно за овалване 30 г краве масло перата на 1-2 стръка зелен лук 3-4 сушени мариновани домата 50-80 г кашкавал 1 зелена чушка олио за пържене 1 ч. л. червен пипер 1/2 ч. л. чубрица 2-3 стръка магданоз |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...