Патладжани по кръчмарски
Лора и Стоян
![]() |
3 средни патладжана 250 г телешка кайма 2 едри глави кромид лук (200 г) 3 скилидки чесън 1 домат 10-15 бр. обезкостени зелени маслини 4-5 с. л. зехтин листата от 2 стръка пресен риган (1 ч. л. сушен) 1/2 ч. л. сол |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...