Импровизиран „омлет” във форма за мъфини
Лора и Стоян
100 г бланширани коктейлни скариди (размер 61/70) 100 г пушена пъстърва 2 твърдо сварени яйца 1 с. л. кетчуп 1 с. л. майонеза сокът от 1/2 лимон 3 бр. авокадо 1/2 връзка копър черен пипер на вкус |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
08.04.2015 Честно казано вкусът на пушената риба е прекалено силен. Другия път ще пробвам с филе от сьомга, дано се получи по-балансирано.
| ![]() |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.06.2014 Разкошна салата! Нарязах авокадото вътре в салатата и я сервирах в кожата му. Имаше голям успех!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
03.05.2014 Още няколко идей на тази тема:
1. Към продуктите добавете една скилидка счукан чесън и 1-2 с.л. зехтин.
2. Внимателно издълбайте с лъжица половинките авокадо, като оставите цяла зелената обвивка. Намачкайте добре с вилица изваденото авокадо и го прибавете към сместа за пълнене. Сега вече напрълнете зелените половинки с добре разбърканата и овкусена смес.
|
Декември е, Коледа наближава, а ние вече усещаме истинския дух на празника, който толкова много...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...