Сьомга на фурна
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
23.06.2015 По желание можете да намажете отгоре с масло и към края на печенето да добавите отгоре настърган кашкавал.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
05.02.2015 Замених шунката с пилешко месо, а в пюрето добавих малко пикантно синьо сирене. Получи се много вкусна вечеря!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...