Лесен хляб
Нашите кулинари







| 6. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 17.06.2018 Страхотна рецепта!
|
| 5. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 29.12.2016 Еха, това все едно е моя рецепта!
|
| 4. |
Изпрати
лично съобщение |
10.04.2016 Ваня, за повторното втасване са необходими между 2 и 5 часа, докато тестото удвои обема си.
|
| 3. |
Изпрати
лично съобщение |
07.04.2016 А повторното втасване колко време трябва да бъде?
|
| 2. |
Изпрати
лично съобщение |
23.03.2016 Хлябът стана доста добре.Имах малък проблем с печенето,
защото фурната ми е с по-малък обем.Печката ми е \"Дип-
ломат\".Какво трябва да се направи в такъв случай?
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...