Панакота с Philadelphia и малини

Дата: 05.06.2020
Източник: Бон Апети
 
Необходими продукти:
200 мл прясно мляко
100 г бял шоколад
200 г крема сирене Philadelphia Original
1 пакетче желатин
250 г малини
 
Бон Апети препоръчва:

Начин на приготвяне:
1
В тенджера се сипват прясното мляко и натрошеният бял шоколад.
2
Загряват се и се бъркат, докато шоколадът се разтвори.
3
Към топлата течност се добавя крема сиренето и желатина и се разбъркват с телена бъркалка.
4
Кремът се оставя да се охлади, след което се добавят малините и се разпределя в купичките.
5
Десертът се прибира в хладилника и се оставя да стегне.
6
Панакотата се сервира обърната в чиния.
Подобни рецепти:
Коментари (3)
3.
Изпрати
лично съобщение

26.08.2020
Невероятно вкусно,нежно и леко. Страхотен свеж десерт. Ако нямате пресни малини става чудесно със замразени и стяга още по-бързо желатина.
2.
Изпрати
лично съобщение

28.07.2020
Вече ни е от любимите :)
1.
Изпрати
лично съобщение

11.06.2020
Харесва ми
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта