Мутабъл (Патладжан Дип)
Лора и Стоян
![]() |
1 кг тиквички 500 г кисело мляко 4- 5 скилидки чесън 1 връзка копър брашно за паниране олио за пържене сол на вкус |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
27.10.2014 Страхотна постна вечеря
|
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...