Пролетни сарми
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
26.03.2015 Аз го приготвям като гарнитура, когато пека риба и обичам да слагам повечко тахан. :))
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
09.12.2014 ммм да си оближеш пръстите :) Който обича баба гануш ще хареса и тази рецепта,подобни са но не еднакви по вкус :)
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...