Микс „5-те подправки”
Лора и Стоян
200 г ориз „Басмати” 3 с. л. соев сос 1 с. л. мед 1 с. л. микс „5-те подправки” 1/4 връзка магданоз 1 глава лук 2 червени чушки 1 зелена чушка 150 г бейби царевица 100 г гъби кладница олио за пържене |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
12.10.2018 Много ароматно и вкусно
| ![]() |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.2015 За първи път правим такава рецепта ,различна е но ни хареса...
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
20.09.2014 Обожавам подобни неща и не съм най-подходящият човек за оценка на това, защото обожавам всякакви зеленчуци!!!
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...