Прясно зеле с домати
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 21.07.2016 Рецептата е страхотна. Това са най-вкусните гъби, които съм ял. Препоръчвам ви да експерементирате с кокосово масло - дава много интересен вкус. Освен това изпробвах и замених мащерката с девесил.
За съжаление естетиката не ми се отдава много, което е видно и от снимката:)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
03.11.2014 Много вкусно.
|
Когато една от най-обаятелните жени в света споделя отношението си към спагетите, виното и фитнеса,...
Костната маса представлява жива тъкан, която има свойството да се разрушава. Един от начините да се...
Храните с високо съдържание на захар определено са нездравословни, но са твърде вкусни, за да...
Всички почитатели на италианската кухня, сред които сме и ние, рано или късно застават пред...
Едва ли има човек, който да не може да разпознае чистия и свеж вкус на...