Пълнени домати с ориз
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
13.06.2016 Вкуснотия!
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
12.03.2016 Беше много вкусно и все пак направих снимка преди да свърши.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
18.02.2016 Аз също го готвя с пасирани доматидомати.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
05.11.2015 Аз също я направих с пасирани домати, получава се страшно вкусно.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
07.07.2015 Готвя туй прясно зеленце по подобен начин. Но преди да задуша зелето и след като е нарязано го претривам с малко сол. Второ, след доматите слагам и 2 щипки захар, а преди тях слагам червения пипер. Трето - като подправки слагам зърна чер пипер, бахар и 1 дафинов лист. Вместо кромид лук слагам 2-3 скил чесън. Съвсем накрая слагам и малко масло за по-благороден вкус. Става невероятно вкусна постна манджа - облизваш си пръстите! :)
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...