Паприковани ребърца с кисело зеле

Дата: 07.01.2008
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 1/2 кг свински ребра
1 ч. л. сол
1/2 ч. л. кимион
1/2 ч. л. смлян джинджифил
1 ч. л. чесън на прах
2 с. л. червен пипер
3 дафинови листа
2 стръка праз лук
30 г свинска мас
500 мл бира
1 кг кисело зеле
чубрица и бял пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Паприковани ребърца с кисело зелеСвинските ребра се нарязват на парчета.
2
Паприковани ребърца с кисело зеле 2В купа се смесват 300 мл бира, 1 с. л. червен пипер, 2 стрити дафинови листа, чесънът, белият пипер, чубрицата, кимионът, джинджифилът и солта.
3
Паприковани ребърца с кисело зеле 3Месото се накисва в маринатата и се оставя за няколко часа.
4
Паприковани ребърца с кисело зеле 4Лукът се нарязва наедро и се задушава в загрятата в тенджера свинска мас.
5
Паприковани ребърца с кисело зеле 5Добавят се нарязаното на лентички зеле и 1 с. л. червен пипер.
6
Паприковани ребърца с кисело зеле 6Маринованото месо се поставя в глинен гювеч и се покрива със задушеното зеле.
7
Паприковани ребърца с кисело зеле 7Долива се остатъкът от бирата, поръсва се с 1 стрит дафинов лист и се покрива с фолио.
8
Паприковани ребърца с кисело зеле 8Ястието се пече във фурна на 220 градуса. След 30 минути температурата се намалява на 180 градуса и се пече още 2 часа.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

10.11.2015
Направих го с прясно зеле, киселото не е готово още. Вкусно!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


235 ДУШИ ОНЛАЙН
G. коментира рецептата Картофена фритата
G. коментира рецептата Печени картофи по провансалски
G. коментира рецептата Тиквички ала пармиджана
Мира Годинячка коментира рецептата Морковен чийзкейк
Мария Глухчева се регистрира в сайта.
Мария коментира рецептата Сладкиш „Негърче“
Мария се регистрира в сайта.
Десислава се регистрира в сайта.
Славина Видева се регистрира в сайта.
мариела коментира рецептата Йоркширски пудинг с билки
Милка Рукова се регистрира в сайта.
Ралица И. Косева се регистрира в сайта.
Maggie Madzharova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта