Запеканка с карфиол
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
13.01.2014 Получи се интересно и вкусно ястие.
Ползвах пилешко филе от бут и бяло месо, нарязано на хапки. Към подправките добавих 1 ч.лъжичка кориандър. Следващите пъти ще експериментирам с добавка на джинджифил и куркума, така ястието ще има лек индийски привкус.
|
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...