Боб по манастирски от Лясковец
Лора и Стоян
![]() |
10 пилешки кълки 1 ч. л. захар 1 ч. л. къри 1 с. л. ябълков оцет 1 стрък праз лук 2 кисели краставички 300 г ориз 20 лозови листа пармезан за поръсване бял пипер и морска сол на вкус 2-3 щипки червен пипер 1 ч. л. риган 1-2 с. л. лимонов сок 2-3 с. л. зехтин 1 ч. л. сол |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...