Салата „Изток-Запад“
Лора и Стоян
4 печени червени чушки 5–6 филенца аншоа 4 скилидки чесън 4 стръка див лук 4 с. л. зехтин 1 с. л. каперси брашно за овалване |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
24.02.2016 Много интересна и вкусна салата, става бързо и си заслужава да се опита
|
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...